Tuesday, March 19, 2013

Hokine nädalavahetus

Kohe nädalavahetus pärast Austriat käisime Jessicaga St. Gallenis paksu juures, võiselle Triini juures õigemini. Oli tore laupäeva õhtu :D Järgmisel päeval uudistasin veidi St.Gallenis ringi, armas pisike linnake teine.

Sel laupäeval (16.märts) käisin jäähokit vaatamas SC Bern - Geneve Servette, tegu oli siis kohaliku meistriliiga veerandfinaalmänguga, kus poolfinaali pääsemiseks peab 4korda võitma. Seis oligi parasjagu 3:3, seega päris põnev. Hall oli laupäeval kõik väljamüüdud, ca 17 100 inimest. Bern võitis 4:1 ja HAAALBFINAAAL. Mulle hakkas täitsa meeldima jäähoki, muidu telekast ma vaatama ei kipu, aga kohapeal oli ikka hoopis teine asi. Kui Bern finaali jõuab, siis tuleb vist ka ikka kohale minna.
Järgmisel päeval, pühapäeval olid mul omal mängud, viimased. Võitsime mõlemad mängud 3:0 ja 3:1. U21 B-liigas tubli teine koht. Muidugi kahju, et ei tulnud esimesteks, aga nagu välja tuli, siis me ei oleks nii või naa saanud võidelda pääsu eest A-liigasse, kuid see on juba hoopis teine jutt. Nüüd on jäänud veel vaid 2 trenni + Caps Night turniir ja muidugimuidugi hooaja lõpupidu :P

2 comments:

  1. hahaa,mulle tundub,et teie kõigi ühisnimetaja võib olla "paksukesed":):)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei, mina olen Sid. Kas sa siis ei tea milline treenitud keha Sidil on? :D

      Delete