Tuesday, May 14, 2013

Meil on aega veel, meil on aega veel .. kuni 27nda juunini

2. mai oli noorima õe Simone kontsert-eksam klaveril (kui nii on õige eesti keeles öelda). Nii tubli oli ja hästi mängis :)

Järgmisel päeva õhtul käisin muusikali Nosferatu vaatamas. Sügisel oli plaan sinna tantsima minna, aga miskipärast jäi see sinna paikka. Kooli muusikali kohta oli see väga vinge, eraldi orkester oli kooliõpilastest moodustatud ja puha. Väga lahe! Minu kontaktpersoon oli muide peaosas.

4. mai õhtul toimus minu kaua oodatud saalihokiturniir - Caps Night. Turniir algas 18:00 ning finaal oli meil kell 1 öösel. Kogu üritusest võttis osa 22 võistkonda, kuid tiime oli kahte sorti:
*ainult mehed
*naised ja mehed koos (naiste väravad lugesid topelt ;))
Mängiti väikesel väljakul, 3 kolme vastu.
Minul õnnestus sattuda taaskord väga lahedasse ja ebanormaalsesse tiimi. Tegu oli võistkonnakaaslase Angi venna poolt orgunnitud tiimiga. Tiimi nimi oli juba tore - Stöck, Bier, Sieg (kaigas, õlu, võit). Mänguvorm oli meil Hawaii teemaline. Põhieesmärk oli, et oleks fun ja seda meil ka oli. Me jõudsime ka finaali, kuid seal lisaajal kaotasime. Ja pärast mänge oli veel pidu ka :P Mina jäin rahule, igati vinge õhtu oli.

Eelmine nädal oli praktselt koolivaba. Teisipäeva ja kolmapäeva pärastlõunad olid miskipärast vabad. Neljapäeval ning reedel olid pühad ja samuti vaba. Neljapäeval käisime yfukatega Europaparkis. Kõik oli väga tore, välja arvatud need järjekorrad iga atraktsiooni taga. Kõige hullemad sai vist käidud, ma loodan ja sai taas üle pika aja adrenaliini oma veres tunda. Jeei!

Laupäeval oli viimane keelekursus, kus me midagi veel oleksime pidanud õppima. Aga meid oli kokku tulnud 9st õpilasest 3, seega me ei teinud suurt midagi. Välja arvatud kontoritöötajate söögi ära söömine ning YFU kontori telefoniarve suurendamine.

13.mai, esmaspäeva õhtul said yfukad ning vahetusõpilased AFS organisatsioonist taas kokku ja tegid jäätist. Nii palju VÕPe pole ma ammu nendel kokkusaamistel näinud. Tore õhtu oli. Bussist jäin küll maha, mis tähendas tund aega erinevate trammidega linnas ringi sõitmist kuni väljus minu järgmine buss koju.












Kooli söökla.
Buss numbriga 100 sõidutab mind iga päev kodu ja Berni vahet :)
Ilmselgelt omadega rahul :P

No comments:

Post a Comment